تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
شناسه محصول: 642 موجود

همبرگر زن استافز


قیمت : 15,800تومان




برچسب ها :همبرگر زن استافز ,













توضیحات محصول





همبرگر زن استافز - Stufzاز همبرگرهای تکراری خسته شده اید؟!فرصت تهیه یک همبرگر لذیذ را از دست ندهید!همین امروز امتحان کنید.فوق العاده آسان و سریع ...
قیمت : 15800 تومان
شما با استفاده از این محصول طعم دیگری از همبرگر را می توانید بچشید چرا که این وسیله این امکان را در اختیار شما می گذارد که در بین گوشت همبرگر از مواد دیگر طعم دهنده و لذیذ کننده غذا استفاده کنید.همبرگر زن Stufz یک دستگاه ساده می باشد که با قرار دادن گوشت چرخ کرده در داخلش آن را گود می کند و سپس می توانید هر مواد خوراکی که فکر

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی در شرکت تولید همبرگر


گزارش کارآموزی در شرکت تولید همبرگر با فرمت قابل ویرایش ورد (word) و با پسوند Doc آماده شده و برای دانلود شما عزیزان بر روی سرورهای سایت قرار کرفته است. شما برای دانلود این گزارش کارآموزی/کارورزی لازم است ابتدا از طریق پایین صفحه پرداخت را انجام داده سپس لینک دانلود را مشاهده خواهید کرد و همچنین یک نسخه از آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.گزارش ذیل کاملا جامع و کامل بوده و از هر حیث تمام زیر زمینه های محل کارآموزی را پوشش می دهد شما پس از دانلود با استفاده از این گزارش آماده می توانید گزارشی جامع و کامل محیا ساخته و تحویل استادتان دهید یا با استفاده از این گزارش با طریق نوشتن یک گزارش کارآموزی حرفه ای آشنا شوید برای مشاهده بقیه گزارش های کارآموزی سایت ما می توانید از طریق منو کنار سایت و انتخاب گزینه کارآموزی های آماده به دیگر گزارش ه

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآفرینی طرح تولید همبرگر


دانلود گزارش کارآفرینی طرح تولید همبرگردانلود گزارش کارآفرینی طرح تولید همبرگر  فصل اولمقدمه                                                                            3                               &nbs

ادامه مطلب  
دانلود پروژه کارآفرینی تولید همبرگر


  تعداد صفحات : 184 صفحه     -     قالب بندی : word            همبرگر یكی از فراورده های گوشتی بوده كه از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر كاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نكته بسیارمهم در  مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر كه دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و كنترل كیفیت است.جهت كنترل كیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت مصول بطور مستمرو مطابقاستاندارد آزمایش و بررسی شوند .وضعیت محصول از لحاظ ارزش غذائی ، بهداشت و قیمت تمام شده در ارتباط مستقیم با مواد اولیه می باشد ، هر یك از مواد اولیه نقش خاصی درمحصول

ادامه مطلب  
معرفی شرکت همبرگر ،فر آورده های گوشتی مام


70 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس  2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از تحقیق تركیب شیمیایی همبرگرحدود 65-60 درصد وزن برگر را آب تشكیل می دهد كه از تمام اجزای ساده آن بیشتر است سهم اعظم آب به تركیب گوشت و مقدار آبی كه به عنوان جزئی از فرمول اضافه می  شود مربوط می شود همانطور كه قبلاً بیان شد آب را به صورت یخ به خمیر محصول اضافه می كنند تا دمای محصول درحین تولید پایین نگه دارد و از تغییر ماهیت پروتئین های گوشت و كاهش استحكام امولسیون گوشتی جلوگیری شود آب افزوده تری و آبداری بافت نهایی فرآورده راتضمین می كند اگر فقط از رطوبت خود گوشت درمحصول نهایی استفاده شود بافت نهایی سفت شده و فرآورده خوشمزه نخواهد بود همچنین آب حمل و توزیع مواد عمل آورنده به داخل اقلام گوشتی كه عملیات خ

ادامه مطلب  
طرح کارآفرینی تولید همبرگر


دانلود طرح کارآفرینی تولید همبرگردانلود طرح کارآفرینی تولید همبرگر همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در  مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت مصول بطور مستمرو مطابقاستاندارد آزمایش و بررسی شوند .دانلود طرح کارآفرینی تولید همبرگرفهرست مطالبفصل اولمقدمه                            ۳چکیده نتایج بررسیهای طرح تولی

ادامه مطلب  
گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر- فرآورده‌های گوشتی مام 110 ص


گزارش كارآموزی تاریخچه شركت تهران همبرگر- فرآورده‌های گوشتی مام  110 ص فایل وردفصل اولتاریخچه شركت تهران همبرگر مقدمه فلوچارت سازمانیفلوچارت تولید همبرگرتكنولوژی تولید همبرگرمواد اولیه گوشت چربیپیازسویاافزودنیهای مجازنمك طعامادویه‌جات و چاشنی هاروش تولیددستگاهها و ماشین آلات مورد نیازسردخانه زیرصفرگیوتین دستگاه‌های چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه ) دستگاه مخلوط كندستگاه یخ ساز دستگاه همبرگرزن تونل انجمادبسته بندی همبرگرشستشوفصل دومتعریف همبرگررده بندی برگرهاانتخاب گوشتتركیب شیمیایی گوشتآب ظرفیت نگهداری آبپروتئین چربیتوان اتصال دهندگی انواع گوشت PH انواع گوشت عوامل مؤثر بر استحكام خمیر همبرگردرجه حرارت PHمقدار چربیمقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفیمیزان چسبندگی و لزجی امول

ادامه مطلب  
طرح کارآفرینی درباره شرکت همبرگر


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 184 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.لینک دانلود پایین صفحه  فهرست مطالبفصل اول مقدمه                                                                            3     

ادامه مطلب  
کارآفرینی شرکت همبرگر


فرمت فایل: word(قابل ویرایش)تعداد صفحات184فهرست مطالبفصل اول مقدمه 3 چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر 4فصل دوم پروسه تولید 46 روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش 49مواد اولیه و افزودنی 51فصل سوم بررسی های و برآوردهای فنی 55ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر 59 ماشین آلات و تجهیزات خط تولید 61مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی 68محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین 84 نیروی انسانی مورد نیاز 91فصل چهارم کانون های مصرف وکالاهای رقیب 94بررسی بازار و قیمت فروش 101ظرفیت و برنامه تولید 104 فصل پنجم بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر توسط نرم افزار کامپیوتری 111 میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز 154 جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر 168همبرگر یكی از فراورده های گوشتی بوده كه از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه

ادامه مطلب  
کارآموزی شركت تهران همبرگر


فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات:106  فصل اولتاریخچه شركت تهران همبرگر مقدمه فلوچارت سازمانیفلوچارت تولید همبرگرتكنولوژی تولید همبرگرمواد اولیه گوشت چربیپیازسویاافزودنیهای مجازنمك طعامادویه‌جات و چاشنی هاروش تولیددستگاهها و ماشین آلات مورد نیازسردخانه زیرصفرگیوتین دستگاه‌های چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه ) دستگاه مخلوط كندستگاه یخ ساز دستگاه همبرگرزن تونل انجمادبسته بندی همبرگرشستشوفصل دومتعریف همبرگررده بندی برگرهاانتخاب گوشتتركیب شیمیایی گوشتآب ظرفیت نگهداری آبپروتئین چربیتوان اتصال دهندگی انواع گوشت PH انواع گوشت عوامل مؤثر بر استحكام خمیر همبرگردرجه حرارت PH مقدار چربیمقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفیمیزان چسبندگی و لزجی امولسیون گوشتییكنواختی تركیب مواد اولیهمكانیسم تأثیر نمك در همبرگرروش های كنترل

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi